ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Αλλαγές Προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε λόγω μεγέθους, χρώματος ή ακόμη και αντικατάστασή του με άλλο προϊόν, θα πρέπει εντός 30 ημερών από την παραλαβή του να καταχωρήσετε το αίτημά σας είτε αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected], είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά στο 2810-228-000 από Δευτέρα και Τετάρτη  09:00 - 16:00, Tρίτη, Πέμπτη,  Παρασκευή 09:00 - 20:00 και Σάββατο 10:00-14:00. 

Στη συνέχεια το προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί σε εμάς εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του αιτήματος επιστροφής.

Τα προϊόντα κατά την επιστροφή τους θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, να μην έχουν υποστεί ουδεμία φθορά, να μην έχει γίνει χρήση του προϊόντος και να συνοδεύονται απαραίτητα από το παραστάτικο αγοράς που έχετε λάβει κατά την παραλαβή του.

Για αγορές εντός Ελλάδας, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη.

Σε περίπτωση επόμενης αλλαγής επιβαρύνεστε με μεταφορικά, το ποσό των 6€ ανα αλλαγή, τα οποία χρεώνονται αυτόματα στην παραγγελία αντικατάστασης . Η επιστροφή του δέματος στο κατάστημα μας γίνεται με οποιαδήποτε courier επιθυμείτε και δική σας χρέωση.

Δημιουργία πιστωτικού κουπονιού

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε και την δεδομένη στιγμή δεν θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποια αγορά, σας παρέχουμε την δυνατότητα έκδοσης πιστωτικού κουπονιού το οποίο σας στέλνουμε με e-mail . Το πιστωτικό σας υπόλοιπο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε προσεχείς αγορές σας χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό ενώ χρησιμοποιείται συνδυαστικά και με οποιαδήποτε τρέχουσα προσφορά.

Ο κωδικός του κουπονιού είναι μοναδικός για κάθε πελάτη.

Επιστροφή χρημάτων / Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αλλαγή, αντικατάσταση του προϊόντος ή έκδοση πιστωτικού κουπονιού και το ποσό της παραγγελίας σας, είναι άνω των 30€ , έχετε δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Για την επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να καταχωρήσετε αίτημα υπαναχώρησης είτε αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected], είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά στο 2810 228 000 Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο 09:00 - 15:00 και Τρίτη – Πέμπτη- Παρασκευή 09:00 – 20:00 , εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί σε εμάς εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία εγκρίσεως του αιτήματος επιστροφής χρημάτων. Κατά την επιστροφή του θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία σε άριστη κατάσταση ,να μην έχει υποστεί ουδεμία φθορά , να μην έχει γίνει χρήση του προϊόντος και να συνοδεύεται απαραίτητα από το παραστατικό αγοράς που έχετε λάβει κατά την παραλαβή του.

Στις περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής του προϊόντος, καθώς η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει με δικά σας έξοδα. Αν επιστραφεί κάποιο προϊόν, εκ παραδρομής, με χρέωση παραλήπτη, με κάποια από τις συνεργαζόμενες εταιρείες, θα σας αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής χρημάτων 6,00 € αν βρίσκεστε Ελλάδα , ανά προϊόν, αντίστοιχα, για την κάλυψη του κόστους μεταφοράς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή, σε πάνω από ένα προϊόντα, το κόστος θα ανεβαίνει αναλογικά. Δέματα που επιστρέφουν με το ταχυδρομείο δεν θα γίνονται δεκτά.

Επίσης, σε περίπτωση που πριν τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων έχει προηγηθεί δωρεάν αλλαγή στο συγκεκριμένο προϊόν, θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση ποσού 6,00 € για την κάλυψη των μεταφορικών εξόδων της αλλαγής, η οποία θα γίνει με παρακράτηση του ποσού από το ποσό της επιστροφής χρημάτων.

Για πληρωμές οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της αντικαταβολής, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος σας. Για πληρωμές που έχουν γίνει με πιστωτική κάρτα, ακυρώνεται η συναλλαγή της κάρτας και το ποσό επιστρέφετε από την τράπεζα στην κάρτα σας.