ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Αλλαγές Προϊόντων

 Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε λόγω μεγέθους, χρώματος ή ακόμη και αντικατάστασή του με άλλο προϊόν, θα πρέπει εντός 14 ημερών από την παραλαβή του να καταχωρήσετε το αίτημά σας είτε αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@e-shoes.gr, είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά στο 2118005292 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 14:00. 

Στη συνέχεια το προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί σε εμας εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του αιτήματος επιστροφής.

Τα προϊόντα κατά την επιστροφή τους θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, να μην έχουν υποστεί ουδεμία φθορά, να μην έχει γίνει χρήση του προϊόντος και να συνοδεύονται απαραίτητα από το παραστάτικο αγοράς που έχετε λάβει κατά την παραλαβή του.  

Για αγορές εντός Ελλάδας η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη.

Σε περίπτωση επόμενης αλλαγής μετά την αρχική η επιβάρυνση ανέρχεται στο ποσό των 4€ ανα προϊόν και 2€ ανα αλλαγή, τα οποία χρεώνονται αυτόματα στην παραγγελία αντικατάστασης . Η αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιείται ΜΟΝΟ μέσω της εταιρειας Γενική Ταχυδρομική. Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος μεταφοράς το επιβαρύνεται ο Πελατης.

 Για αλλαγές που αφορούν παραγγελίες από την Κύπρο η αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας Γενική Ταχυδρομική . Για κάθε πρώτη αλλαγή το κόστος ανέρχεται στα 6€  (για παραγγελίες έως 70€). Για κάθε επιπλέον αλλαγή μετά της αρχικής η επιβάρυνση ανέρχεται στα 6€ ανα προϊόν και 2€ ανα επιστροφή και χρεώνεται αυτόματα στην παραγγελία αντικατάστασης .  

Εκδοση πιστωτικού υπόλοιπου

Σε περίπτωση που επιθυμείτε  να προχωρήσετε σε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε και την δεδομένη στιγμή δεν θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποια αγορά, σας παρέχουμε  την δυνατότητα έκδοσης πιστωτικού υπόλοιπου το οποίο σας αποστείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το ποσό της αγοράς σας. Το πιστωτικό σας υπόλοιπο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε προσεχείς αγορές σας χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό .                                                                                                             

Επιστροφή χρημάτων / Δικαιωμα υπαναχώρησης

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αλλαγή, αντικατάσταση του προϊόντος ή έκδοση πιστωτικού υπόλοιπου και σας ενδιαφέρει η επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να καταχωρήσετε αίτημα υπαναχώρησης είτε αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@e-shoes.gr , είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά στο 2118005292 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 14:00, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. 

Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί σε εμάς εντός 7 ημερών από την ημερομηνία εγκρίσεως του αιτήματος επιστροφής χρηματων. Κατά την επιστροφή του θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία σε άριστη κατάσταση , να μην έχει υποστεί ουδεμία φθορά , να μην έχει γίνει χρήση του προϊόντος και να συνοδεύεται απαραίτητα από το παραστάτικο αγοράς που έχετε λάβει κατά την παραλαβή του.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επιστρέψετε το προϊόν με την Γενική Ταχυδρομική και χρέωση παραλήπτη , θα αφαιρεθούν από το ποσό επιστροφής σας 5€ για επιστροφές εντός Ελλάδας και 7€ για επιστροφές από Κύπρο, για την κάλυψη του κόστους μεταφοράς . 

Τέλος σε περίπτωση που πριν ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης έχει προηγηθεί και άλλη δωρεάν αλλαγή θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση ποσού 5€ για κάλυψη των μεταφορικών εξόδων της αλλαγής το οποίο θα αφαιρεθεί από το ποσό της επιστροφής σας. Για πληρωμές οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της αντικαταβολής, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, εντος 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενο προϊόντος από εμάς.