Το e-shoes.gr καλωρορίζει στη συλλογή του τα δύο brands, που υμνούν το urban style!

WeAreUnited το σλόγκαν του brand W.A.U που διακρίνεται για το νεανικό αέρα που αποπνέουν τα μοντέλα του. Η μάρκα έχει δημιουργήσει υπέροχα sneakers για κάθε μέρα, ανδρικά και γυναικεία, ενώ οι τσάντες ξεχωρίζουν για την πρακτικότητά τους και το ξεχωριστό στυλ τους.  
Το concept είναι 100% streetwear και έχει εμπνευστεί από την ανάγκη των ανθρώπων να μοιράζονται τα κοινά τους ενδιαφέροντα, τον ελεύθερο χρόνο τους και τις στιγμές χαράς τους. Η ιδέα λοιπόν είναι οι άνθρωποι να είναι ενωμένοι και να μοιράζονται τις όμορφες στιγμές τους. Γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί, μαζί περνάμε καλύτερα, WE ARE UNITED - WAU!

 

OnFoot: 100% δέρμα, ποιότητα και άνεση, made in Spain.

Τα OnFoot ήρθαν για να μας αποδείξουν ότι άνεση και στυλ μπορούνε να πάνε μαζί. Εκλεκτά υλικά και δημιουργίες που κρίνονται στη λεπτομέρεια. Για 50 χρόνια η εταιρεία επιλέγει τα καλύτερα για εσάς και φέτος για πρώτη φορά μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα μας. Δε θα θέλετε να τα αποχωριστείτε από τις καθημερινές σας εμφανίσεις αφού εκτός από πολύ μοντέρνα είναι και πολύ άνετα στο περπάτημα. 

Για να δούμε...θα τα λατρέψετε όσο εμείς;